Egy komplett vasárnapi ebéd:csirke,húsból a legjobb,de rád bízom.Én egész csirkét veszek hozzá,mert abban mindenki talál magának valót,csontos a nagyoké,az apraja meg eszi a mellét,combját.Szóval,alkatrészeire szedem a pipit,és megfőzöm húslevesnek.a leves kész!A húst kiszedem,ha megfőtt,és egy tepsibe rakom,nem szorosan egymás mellé.Jegyezd meg kb mit hová teszel,hogy tudd,mi hol van,ha kérik!!!!5-10 tojást kikavarok,jó habosra,és már be is gyújtom a sütőt!!a tojást fűszerezem,és belereszelek,10 15 dkg sajtot.Ezt ráöntöm a tepsiben lévő húsra,és gyorsan bedugom a sütőbe,és pirosra sütöm.Ehhez salátát adok.Nyáronaprika,paradicsom,uborka,zöldhagyma,s tb..aprítom,sózom,fokhagymát is reszelek bele,én teszek rá ételízesítőt,nagyon finom.Ráöntök 1 pohár natúr joghurtot,és lehűtöm.
Indira
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése