2011. június 11., szombat

Bundás alma

Bundás alma:Almát megtisztítod,szeleteled,ha van olyanod,amivel kivájod a magházát és alma karikákat tudsz gyártani,az még jobb.Az alma karikákat,fahéjjal megszórod,NEM CUKROZNI!!Amíg áll,megcsinálod a bundát:sűrű palacsintatésztát.Olyan sűrűt,hogy ha belemártod az alma karikát,ne follyon le róla.Olajat forrósítasz,egyenként bundázod az almát,és kisütöd,szép pirosra.Öntet:el is maradhat,nem olyan fontos,e nélkül is el fog fogyni.1 dob nagy tejföl,bele vanilia,cukor,fahéjj.Ezt tálaláskor rákened az almára.Én nem nagyon szoktam eljutni a tálalásig,mert még tálalás előtt elfogy,vagy ami marad,nem érdemes tálalni.




Indira

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése