2011. június 11., szombat

Krumpli zsámiska

Hozzávalók: - krumpli
- hagyma
- olaj
A krumplit megfőzni, levét leönteni, összetörni. A hagymát aprítani, olajon megpirítani és a kettőt összekeverni. Én tejjel szoktam enni, a többiek magába.
Szepikata (140. hsz)

Ez hasonlít az én egyik kedvenc ételemre, már akartam is írni.
Krumplit héjában megfőzöm, majd ha kész, leveszem a héját.
Jó sok hagymát aprítok (én sose aprítom fel teljesen, félkörben vágom csak fel) és olajon megpirítom (én amíg nem ropogós nem szeretem, de ezt ízlést szerint lehet csak dínsztelni is).
A krumplira ráteszem a hagymát (hagymás krumpli) és mi kefírt eszünk hozzá. Jaj, nagyon szeretem!
hibik (141. hsz)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése