2011. június 11., szombat

Hamis túrógombóc

Sűrű tejbegrízt kell főzni és kanállal gombócokat formázni belőle, amikor kihűlt, megdermedt. Ezt megforgatni pirított zsemlemorzsában és már kész is.
Yve (126. hsz)

A hamis túrógyombóc tejbegrízét jó aludtejből csinálni, akkor finomabb lesz, csak el kell találni a cukor mennyiségét.
Cyanus (128. hsz)

Mennyiségi igény szerint,tejbegrízt készítesz jó sűrűt.ha kész,hagyod hülni,hogy jól sűrűsödjön be.Addíg zsemlemorzsát pirítasz,szép pirosra.(én a végén,míg a morzsa a gázon van beleöntök 2 korty vizet,és át sütöm,mert így nem nyers a morzsa)a morzsába teszek fahéjjat,cukrot,és a tejbegrízt egyszerűen bele szaggatom kanállal,jól összeforgatom,és kész.Erre is tehetsz,a fent leírt öntetből.
Indira

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése